1. Spoločnosť ISPER, s.r.o. používa na tejto webovej stránke súbory cookies, ktoré tu sú použité za účelom merania návštevnosti webu, cielenie reklamy, prispôsobenie zobrazenia webových stránok www.isper.sk. Cookies pre meranie návštevnosti webu a prispôsobenie zobrazenia webových stránok sú spracovávané na základe oprávneného záujmu správcu. Cookies pre cielenie reklamy sú spracovávané na základe vášho súhlasu, ktorý ste udelili súhlasom s použitím cookies.
  2. Údaje, ktoré prevádzkovateľ takto získa, môžu byť sprístupnené ďalším spracovateľom, najmä prevádzkovateľom služieb a platforiem Google, Facebook, Hotjar a ďalej nasledujúcim spracovateľom:
    Evis solutions s. r. o., miestom podnikania Rebarborová 17/C, Bratislava 821 07, IČO: 50 515 829, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, Oddiel: Sro, Vložka číslo: 114552/B.
    E-seller, s. r. o., Sídlo Topoľčianska 20, 851 05 Bratislava, IČO: 47182091, DIČ: 2023783410
  3. Webovú stránku možno používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu.
  4. Zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu je aktivované z iniciatívy návštevníka webu, vyjadrením aktívneho zaškrtnutia možnosti „Súhlasím„, ktorá nasleduje za upozornením v dolnej časti webovej stránky, znejúcim nasledovne: „Na tejto webovej stránke spracovávame cookies potrebné pre jej fungovanie a na analytické účely a v prípade udelenia súhlasu tiež pre účely cielenej reklamy.“
  5. Súhlas udeľujete na dobu, ktorá je uvedená nižšie pri jednotlivých marketingových cookies. Súhlas so zbieraním údajov súborov cookies pre marketingové účely možno vziať kedykoľvek späť, a to pomocou zmeny nastavenia príslušného internetového prehliadača.
  6. Zhromaždené cookies súbory sú spracované prostredníctvom:
    • služby Google Analytics, prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Cookies súbory zozbierané spoločnosťou Google Inc. sú v súlade so Zásadami ochrany súkromia, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.
    • služby Google AdWords, prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Cookies súbory zozbierané spoločnosťou Google Inc. sú v súlade so Zásadami ochrany súkromia, dostupnými na https://policies.google.com/technologies/ads
    • služby Facebook Pixel, prevádzkovanej spoločnosťou Facebook Inc., sídlom 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Cookies súbory zozbierané spoločnosťou Facebook Inc. sú v súlade so Zásadami ochrany súkromia, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy
  7. Vezmite, prosím, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:
    • požadovať od správcu informáciu, aké vaše osobné údaje spracúva,
    • vyžiadať si u správcu prístup k týmto údajom a nechať ich aktualizovať alebo opraviť,
    • požadovať od správcu vymazanie týchto osobných údajov – výmaz správca vykoná, pokiaľ nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami správcu,
    • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.
  8. Spoločnosť ISPER, s.r.o., zhromažďuje na svojich webových stránkach nasledujúce súbory cookies:
Typ Názov Účel Expirácia
Cookies tretích strán Google Analytics Získanie štatistických informácií Podľa nastavenia prehliadača, popr. do odstránenia
Cookies tretích strán Facebook Pixel Identifikácie v rámci reklamnej siete spoločnosti Facebook, opätovné zacielenie reklamy (retargeting) 540 dní
Cookies tretích strán AdWords Remarketing Identifikácie v rámci reklamnej siete spoločnosti Google, opätovné zacielenie reklamy (retargeting) 540 dní